lördag 13 november 2010

Dax att avsluta dessa bråk en gång för alla...


Som dom trogna läsare ni säkert är vid det här laget så vet ni säkert att jag och Roby numera huserar i Amiville, Colorado som är en Rollspels sim med vilda västern tema. Vi besöker numera inte dom svenska simarna speciellt ofta längre mer än när det blir partaj. Det valet har vi gjort medvetet för att slippa bli indragna mer i dom bråk som finns i vårt svenska Second Life. Det har varit skitsnack till höger och vänster man har fått skit och gett skit men nu tyckte jag det var dags att få ett slut på detta elände. Därför kontaktade jag PetGirl för att prata ut med henne om dessa saker som hänt och för att dra ett streck över det hela. Många hårda ord har sagts av bägge parter, något som bara gjort våran gemensamma vistelse i Second Life till en tråkig erfarenhet. Speciellt tänker jag på den gången jag skrev att PetGirl var sjuk och åt tabletter vilket hon naturligtvis inte gör. Man skriver så dumma inlägg eller kommentarer när man av olika anledningar är arg eller upprörd över någonting som hänt. Därför lägger jag och Roby ner allt skitsnack som varit och hoppas att vårt beslut är godtagbart för oss alla tre. Jag har så många gånger sagt att i Second Life skall man ha roligt, och det blir inget kul med drama eller annat skit. Vem orkar sitta i IM en hel kväll i stället för att umgås med sina vänner? Hoppas att dessa ord får folk att förstå att någon gång måste det bli ett slut. Detta är mitt beslut som jag tagit utan påverkan från någon utomstående.

8 kommentarer:

 1. -Snyggt jobbat Maffe! Eller "redig pöjk" som vi säger, ett bra steg på vägen mot "go gubbe".
  Hoppas verkligen "julefriden" sprider sig i "vårat SL" det är så jobbigt att hela tiden behöva hålla garden uppe. Precis som du säger är vi ju här för att ha kul!

  SvaraRadera
 2. YAY:) så skönt att höra/läsa :) :)
  Precis som du skriver så SL ska ju va kul.
  Tummen upp från OD och mig:)

  SvaraRadera
 3. Bra initiativ Maffe! :)
  Vi har ju också haft vårat tjafs om olika saker men hoppas vi kan reda ut det snart och lägga även det bakom oss. :)

  Gittrika

  SvaraRadera
 4. Tackar för all kommentarer!
  Gläder mej att det interesserar så många...

  SvaraRadera
 5. Gittrika...
  Säg bara när och hur så är jag inte den som är den de vet du... :)

  SvaraRadera
 6. Det känns alltid bäst inombords när man kan vara vänner och ge varandra något istället för hårda ord. Känner inte dig men tycker det du gör är fint! Och vi är ju här för att ha kul som du också skriver.

  Carla
  :O)

  SvaraRadera