måndag 29 mars 2010

Välkommna till fyrhuset..!


Wallentine funderade på att bygga om den lilla parken med fyrhuset där jag och Roby håller till. Men han tyckte synd om oss och ville inte att vi skulle bli hemlösa igen så han lät fyrhuset vara ifred. Vi passade på att fråga om vi fick inreda det som ett ställe där alla kan vara och känna sej välkomna och det gick bra. Nu är vi nästan klara med inredningen så det är bara att komma hit och slå sej ner i soffan!
Swedish Archipelago är en trevlig sim att vara på och där finns mycket svenskar.
Man har roligt tillsammans på Rajraj eller på Måndagsbörsen som är givna ställen att träffas på. Wallentine är en skit schysst kille som är lätt att ha att göra med samtidigt som han är en cool DJ på Haven emellanåt. Hade man bara kunnat fixa lite linden så hade ju valet av sim att hyra på varit väldigt lätt. Kanske löser det sej i framtiden?

3 kommentarer:

  1. japp...kan bara hålla med....som kanske alla redanv et så är inte mycket för fester, tycker det är enormt tråkigt att parkera sin avatar där, slå på dansen och sedan " sova" ut kvällen...men jag skall vara ärlig så har jag det skitkul när Wallentine är dj...han kommentarer är helt underbara !! och bra dj...bra musik för oss + 40....suck...:-)
    helt underbart att känna sig hemma, även utan pengar, som vi alla vet så är vi en period som är som den är...och...tja....kul att vi fick göra något i fyren som ståg tom...Givetvis är den Öppen till alla, dörren är bara att öppna och stiga in...
    salut / roby Orellana

    SvaraRadera
  2. Trist att du kommer på partyn och "parkerar" dig ..När vi har RAj så har vi ett jämrans snack i chaten och oftast en underbar DJ som är Bällan himself ;)

    Jag gillar Walle (det vet han ) och han är snäll .. Men vad händer om vi inte lyckas få hit hyresgäster till alla tomterna ? .. Jo .. Alla simarna ryker ..

    Dags att promota til era vänner för jag antar att alla inte är svenskar och att alla är inte är fattiga ... Jag lider givetvis med er som har det knapert !!
    Kan inte skryta med för hög ekonomi här heller iofs .. ;)

    Vi måste kämpa för att få detta att gå runt nu !

    SvaraRadera